2 Mart 2015 Pazartesi

HTC, Yeni Arayüzü Sense 7'yi Mobil Dünya Kongresi'nde Tanıttı

Ekleyen Yusuf  |  15:13



HTC, Dünya Mobil Kongresi kapsamında birçok yeni teknolojiyle beraber Sense 7 arayüzüne de teknoloji dünyasına tanıttı. Sense 6’ya olan benzerliğiyle dikkat çeken yeni arayüzün One 8 ve diğer modellerle bu yılın sonuna doğru kullanıcılarla buluşması hedefleniyor.

Barselona’da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi teknolojiyi yakından takip eden çoğu kişinin beklentilerini boşa çıkarmadı. Teknoloji devi HTC’nin de sahne aldığı kongrede şirket, One M9, RE Grip isimli akıllı bileklik ve RE Vive isimli sanal gerçeklik gözlüğüyle basının ilgi odağı haline geldi. Uzun zamandır tartışılan Sense 7 arayüzünü de kullanıcılara tanıtan HTC, beklentileri boşa çıkarmayarak tartışmalara son noktayı koydu. 



Yeni arayüz Sense 6’ya olan benzerliğiyle bazı kullanıcılar tarafından eleştirilse de yenilenen tema desteğiyle negatif eleştirileri yumuşatıyor. Kişiselleştirme konusunda boyut atlayan Sense 7, simgelerden renklere kadar birçok fonksiyonu özelleştirmenize olanak sağlıyor. Ayrıca yenilenen ana ekranı sayesinde iş yeriniz veya eviniz için farklı profiller oluşturmanıza izin veriyor. Bu özellik, kaydedeceğiniz iki farklı ana ekran sayesinde hangi konumda olduğunuzu seçip o ana ekranı kullanmanızı sağlıyor.



Gelen haberlere göre Sense 7 güncellemesi diğer tüm modellerin hizmetine sunulacak ve 2015 yılının son dönemde kullanıcıyla buluşacak. 



Ekleyen: Yusuf

0 yorum:

© 2014 Özgün Blogcum
. WP themonic converted by Bloggertheme9.
Powered by Blogger. toplist
YUKARI