21 Şubat 2015 Cumartesi

Bing, Rezervasyon ve Yemek Siparişi Özelliği Kazandı

Ekleyen Yusuf  |  14:23


Microsoft'un arama motoru Bing, ön plana çıkmak ve popülerliğini biraz daha arttırmak için yenilikler getiriyor.GoogleYahoo ve Yandex gibi arama motorlarının biraz arkasında kalsa da daha fazla kişiye erişmek için yeni özellikler getiren firma, yemek siparişi ve otel rezervasyonlarını kolay hale getirdi.

Yemek sipariş özelliğinden bahsetmek gerekirse, örneğin Bing üzerinden yaptığınız "Ortaklar Çöpşiş" aramasıyla, çıkan sonuç bölümünün sağ tarafında size örnek bir restaurant, konum bilgileri, çalışma saatleri, yemek menüsü, telefon , ve sitesi çıkacak. Aynı zamanda Online Sipariş adında bir bölüm ile sipariş verebilme şansınız da olacak.




Aynı zamanda Yelp servisinden o mekan için yorumları ve puanları görerek siparişinizi verme konusunda emin olabilmeniz sağlanmış.


Bunun yanı sıra bir de otel rezervasyon özelliği de kazanan Bing, yapacağınız bir otel aramasında yine sonuç ekranının sağ tarafında oteli, konumunu, sitesini gösteriyor. Aynı zamanda belirleyeceğiniz tarihler için de rezervasyon yapabilirsiniz.


Bu özelliğinde ise sehayat konusunda en yardımcı olan sistemlerden biri olan Tripadvisor kullanılmış. Böylece bilgilerine ulaştığınız otelin yorumlarına da bakarak otelin kalitesi ve size uygunluğu hakkında karar verebileceksiniz.

Kullanıcı memnuniyetini ve sayısını arttırmak için çalışmalar yapmaya devam ettiği anlaşılan Bing, bu özellikleri şu an için sadece ABD'de kullanıma açtı. Hangi ülkelere ve ne zaman geleceği bilinmez ama kullanışlı bir özellik olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.
Ekleyen: Yusuf

0 yorum:

© 2014 Özgün Blogcum
. WP themonic converted by Bloggertheme9.
Powered by Blogger. toplist
YUKARI